Joules Unlimited werkt aan TRA en RSI

Joules Unlimited ontwikkelt macro's en sjablonen voor MS Office die zo gebruiksvriendelijk zijn, dat Technology Related Anger (TRA, computeragressie) en RSI voorkomen wordt.
De software is zeer gebruiksvriendelijk en afgestemd op de logische werkvolgorde. Overbodige handelingen, zoals tweemaal typen van dezelfde gegevens zijn niet meer nodig. 
 
Miljoenenschade? 
FNV-onderzoek wijst slechte software en gebrekkige opleiding aan als oorzaak van Technology Related Anger (TRA, computeragressie). 
Eén à anderhalf uur werktijd per persoon per week 'verdwijnt' vanwege computerstoringen, stelt FNV Bondgenoten op basis van de reacties. Omgerekend naar het gemiddelde salaris van de 2,5 miljoen zakelijke computergebruikers in Nederland komt de vakbond uit op een voorzichtige schatting van tientallen miljoenen schade voor het bedrijfsleven. Geld is maar een ding. Veel belangrijker voor de vakbond zijn de gevolgen voor de werknemers. Stress, verhoogde werkdruk, veel vloeken en schelden op de apparatuur en de helpdesk: dat zijn de belangrijkste effecten die falende apparaten op mensen hebben.
 
Winst 
Werken met software van Joules Unlimited staat voor efficiency: snel en eenvoudig relatiegegevens bruikbaar in MS Word, automatische documentopslag, eenvoudige data-entry in MS Access,MS Excel-bestanden die staan als een huis, Powerpoint-presentaties met een standaard lay out.
 
Advies 
Joules Unlimited geeft advies aan andere softwarebedrijven bij het ontwikkelen van software.Ook kunt u Joules Unlimited   inhuren voor de begeleiding van softwaretrajecten, waarbij Joules Unlimited aan uw kant staat. Zo kunt u op meerdere vlakken het risico van TRA en RSI aanpakken.
 
Visie 
Onze software kan vooraf getest, bekeken en betast worden. Wij ontwikkelen veel softwarepakketten op basis van bestaande modules, waarmee u in een vroeg stadium een reëel beeld krijgt van de logica van onze software.
Joules Unlimited verschuilt zich niet achter dikke handleidingen, dure opleidingen en loze uitspraken. 
 
Meer informatie over onze TRA -vriendelijke produkten vindt u op onze internetpagina:
www.JoulesUnlimited.nl