KIX oplossingen in MS Word, Excel of Access. Als het adressenbestand geen kolom heeft met de KIX, dan zorgt het Joules Unlimited programma voor toevoeging van de KIX. Het werkt ook in MS Excel en MS Access. Tooolkix en Toolkix pro zijn nu niet meer nodig!
! De KIX converter van Joules Unlimited voegt geruisloos (d.m.v. een add in) de kix toe in uw adressenbestand. Bijvoorbeeld met een extra kolom in Excell of Acces.

KIX op een brief mailing met KIX adressen met KIX adressen zonder KIX KIX kolom KIX in MS Word huisstijl macroKIX op een etiket kiks op een envelop huisnummer in de KIX huisnummertoevoeging in de kix archving email opslaan KIX in MS Word met kix adressen huisnummer in de kix kix op een briefmailing zonder kix, sjablonen met kix kix in MS Excell template met kix kolom KIX in MS Office K.I.X. in een sjabloon sjablonen met KIX macro template met macro voor KIX templates met KIX van postcode en huisnummer, postregistratie en KIX postregistratiesysteem. overige tips: - sjablonen openoffice;